Поради щодо прання дитячих речей


Життя молодих батьків заповнене щільним графіком занять: годування, сон, постійна зміна підгузків і, звичайно ж, нескінченне прання. Ми зібрали головні правила, які полегшать цей трудомісткий процес, допоможуть правильно організувати прання та позбавлять вас зайвого клопоту та занепокоєнь.

Завжди періть нові речі

У немовлят, особливо новонароджених, чутлива шкіра, тому більшість нових речей дитини необхідно випрати, перед тим як одягати. Якщо це пальто або куртка, які не вступають у безпосередній контакт зі шкірою, можливо, цей етап непотрібний. Використовуйте сітчастий мішок для прання та сушіння шкарпеток і застебніть усі липучки, щоб вони не зачепилися за інший одяг.

Сортування не обов'язкове

Немає потреби прати одяг дитини окремо. Однак краще використовувати спеціальні засоби для прання, які не матимуть негативного впливу під час контакту з ніжною шкірою дитини. Дитячий пральний порошок на сайті watsons.ua представлений у широкому асортименті за найвигіднішими цінами.

Мінімізуйте кількість засобів

Не використовуйте антистатичні продукти або кондиціонери для білизни, які можуть містити агресивні хімічні речовини або позбавити деякі речі вогнезахисних властивостей. Розгляньте як альтернативу рідкі мийні засоби, оскільки вони змиваються легше, ніж будь-які інші.

панорамный снимок ребенка, стоящего возле стиральной машины и помещающего стиральный порошок в прачечную  - Фото, изображение

Враховуйте особливості шкіри

Якщо у вашої дитини алергія, екзема або ви просто турбуєтеся, що звичайний мийний засіб може викликати проблеми, використовуйте його для прання однієї чи двох дитячих речей, а потім перевірте шкіру на наявність подразнення після того, як дитина їх одягне. Якщо ви спостерігаєте реакцію, знову ж таки, спеціальний дитячий мийний засіб може бути гарною інвестицією. Або шукайте гіпоалергенне мило без ароматів, яким можна прати одяг усієї родини.

Будьте особливо обережні з екземою. Якщо у дитини свербіж шкіри, вам потрібно бути трохи обережніше під час прання її одягу. Вибирайте гіпоалергенні мийні засоби, що не містять барвників та ароматизаторів, і двічі полощіть білизну під час кожного завантаження.

Атакуйте плями відразу

За появи плям дійте швидко. Спочатку ретельно промокніть забруднення серветкою, а потім замочіть одяг у розчині води з мийним засобом. Це знизить можливість того, що пляма закріпиться і залишиться назавжди.

Зберігайте мийні продукти поза доступом дитини

Тримайте дітей якомога далі від побутової хімії. Завжди зберігайте засоби для прання поза увагою та досяжністю малюка. Якщо щось пролилося, одразу прибирайте. Капсули особливо небезпечні, оскільки дітей вони приваблюють своїми яскравими кольорами. Потрапляння навіть невеликої кількості в рот чи очі може спричинити подразнення слизових оболонок, проблеми з диханням чи травленням.

Подбайте про речі

Дотримуйтесь інструкцій на етикетці з догляду за одягом та дозування на упаковці мийного засобу. Щоб отримати найкращі результати, переконайтеся, що ви використовуєте правильну дозу прального порошку та уникайте перевантаження пральної машини.

В рамках загальної гігієнічної процедури прання також рекомендується підтримувати чистоту пральної машини.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!