Посадовців прикарпатського лісгоспу підозрюють у незаконній рубці деревини


Службовців Воронівського лісництва ДП "Рогатинське лісове господарство", що в Івано-Франківській області, підозрюють у незаконній рубці деревини.

Про це інформує пресслужба Державного бюро розслідувань.

"Слідчі  територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру службовим особам Воронівського лісництва ДП "Рогатинське лісове господарство". Вони підозрюються у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Посадовців лісгоспу підозрюють у тому, що вони незаконно вирубували та збували деревину підприємству. За попередніми даними слідства, державі завдано збитків на суму 1,9 млн грн.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Івано-Франківської області за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Якщо вину підозрюваних доведуть, їм загрожує покарання - позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Також за статтею звинувачення передбачено штраф від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!