Поточний ремонт доріг Івано-Франківська закінчиться не раніше, ніж за два тижні


За сприятливих погодних умов поточні ремонти доріг Івано-Франківська завершать через десять робочих днів.

Про це повідомив начальник дорожнього ремонтно-експлуатаційного управління Володимир Юсипів. За його словами, нарізавши фрезою 6370 квадратних метрів так званих дорожніх карт для укладання нового асфальту, ДРЕУ повністю виконало тендерні зобов’язання  щодо поточного ремонту доріг. 
Завершення робіт наразі чекають вулиці Крихівецька, Довженка, Чорновола, Коновальця. Працюють ремонтні бригади і на вулицях Хмельницького та Сєченова. Загалом на ремонт доріг ДРЕУ уже використало 846 тонн дрібнозернистого асфальту,  201 тонну грубозернистого та 180 тонн холодного асфальту.
Надалі, за словами В.Юсипіва, ДРЕУ продовжуватиме ямкові ремонти, а згодом візьметься до вибіркових капі-тальних ремонтів асфальтного покриття окремих міських вулиць. Яких саме – достеменно не відомо, бо титульні списки вибіркових капремонтів доріг, які цьогоріч здійснюватиме ДРЕУ, ще не затверджені.
Хочеться сподіватися, що шляховики не оминуть своєю увагою перехрестя вулиць Новгородської-Тичини-Заклинських, глибочезні ями на якому, майже у центрі міста, після зими ще не засипали ні щебенем, ні холодним, ні гарячим асфальтом.