Потрібна допомога дітям з Яблунівської школи-інтернату


Благодійний проект “Янголи поруч” поширює список потреб для дітей з Яблунівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, яка знаходиться на Косівщині.

Збір триває до 1 листопада, повідомила волонтер Юлія Кражевська, пише Репортер.

Потрібно:

1. взуття (у доброму стані)
2. шкарпетки (різних розмірів)
3. колготи дитячі та колготи розміру S (для дівчат)
4. майки
5. гольфи (водолазки)
6. тапочки різних розмірів
7. засоби гігієни (пральні порошки, мило, гребінці та щітки для волосся, шампуні, зубні пасти та щітки, засоби інтимної гігієни, прокладки, салфетки)
8. фрукти/соки/цукерки/вафлі/випічка.
9. Книги: художня література для молодшого та старшого шкільного віку, книги для рукоділля.
10. Іграшки розвиваючі (шахи, шашки, пазли і 3D-пазли (і для найменших, і для старшокласників), настільні розвиваючі ігри (настільний більярд, настільний хокей, настільний футбол, конструктори, набори юного лікаря чи техніка), ігри мафія чи ін.
11. Матеріали для творчості: квілінг, папір для орігамі, набори для листівок, фарби гуашеві, фарби акрилові, фетр, набори для вишивання нитками та бісером, клей для декупажу, контури, маркери.
12. Канцтовари: зошити (і на 12 сторінок, і на 48 ст.), ручки, олівці прості, розмальовки, олівці кольорові, фломастери, блокноти, альбоми для малювання, пластилін, ножиці, фарби (акварельні, гуашеві, акрилові), пензлі, кольоровий картон, клей ПВА, канцелярський клей, кольоровий папір для орігамі двосторонній).
13. Спортінвентар (м’ячі (футбольні, баскетбольні, волейбольні), гантелі, гімнастичні м’ячі, скакалки, ракетки та воланчики для бадмінтону, набори для тенісу, хулахупи, коврики від плоскостопості, ролики, ковзани, сани)
14. Іграшкові музичні інструменти (гармошки, барабани, гітари, тамбурини і т.п.).
15. Дуже необхідним є дитяче тепле взуття та теплий одяг (куртки, шапки, теплі шкарпетки, водолазки). Особливо потрібні речі для хлопчиків.
16. М’які іграшки, ляльки, машинки, конструктори, мозаїка та інші розвиваючі іграшки.

Для запитань та фінансових пожертв:
Староста ініціативної групи Тетяна Кирдяк – 0978736805.

Яблунівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат:
смт. Яблунів, вулиця Івана Франка, 68.

“Янголи поруч” – це студентський освітньо-благодійний проект для небайдужих людей, які хочуть допомагати дітям-сиротам, самотнім та потребуючим людям.

Спільноти в соцмережах:
http://vk.com/club_jangolu_poruch
https://www.facebook.com/groups/jangolu/