Пральна машина LG F2V3HS7WW – дбайливий помічник для господині


Автоматизація прання давно забезпечується великою побутовою технікою.

Практично в будь-якому будинку є пральні машини і відмінним варіантом може стати модель LG F2V3HS7WW, яка відрізняється невеликими габаритами, але вміщує до 7 кг білизни. До неї включено велику кількість нових технологій та стандартів якості, що робить таку техніку універсальною та практичною.

Безліч спеціальних режимів та технологічних секретів роблять такий пристрій ідеальним у роботі. Детальніше ознайомитися з цією технікою можна на сайті https://comfy.ua/stiral-naja-mashina-lg-f2v3hs7ww.html, де представлено опис, технічні характеристики та фотографії. На двигун та техніку загалом є гарантія від виробника.

Технологічні особливості

Серед основних особливостей, ключових характеристик та переваг можна виділити кілька моментів:

- встановлений інверторний двигун, який працює тихо, ефективно та економно;

- технологія Steam робить прання гігієнічним, видаляючи до 99% забруднень;

- спеціальний додаток дозволяє керувати процесом прання за допомогою планшета чи смартфона;

- вбудовані сенсори та датчики автоматично зупиняють прання при протіканні води або перепадів напруги;

- технологія 6 Motion передбачає декілька видів та траєкторій руху барабана, підвищуючи ефективність прання при використанні кожного з видів тканин;

- за допомогою технології Smart Diagnosis вдасться провести швидку діагностику пральної машини та визначити причину поломки;

- наявність додаткового люка дозволить завантажити білизну без припинення прання.

Вартість техніки для таких функцій та можливостей цілком доступна.

Зовнішній вигляд

У пральної машини продумана конструкція, вона зручна у використанні завдяки відповідним показникам ергономічності. Дверцята з великим кутом відкривання, щоб було зручно завантажувати та виймати білизну. Панель керування спереду для зручності визначення потрібного режиму та функцій. На дисплеї відображатиметься актуальна інформація для користувача, включаючи вказаний режим та час прання.

Додаткові переваги

Барабан пральної машини виконаний із спеціальної нержавіючої сталі, що відрізняється високими гігієнічними параметрами. Є унікальний режим прання за 14 хвилин, коли є можливість освіжити речі, які не сильно забруднені.

Техніка видає шум на рівні 71 дБ під час віджиму, що відносно тихим рішенням. Додатково є функція захисту від дітей та захист від натискання кнопок. Під час прання незалежно від того, що буде натиснуто, машина не зупиняється. Хіба вона реагує на кнопку Стоп.

Як доглядати пральну машину?

Після кожного прання необхідно відкривати барабан і лоток для порошку, щоб провітрити і тим самим запобігти появі плісняви ​​та неприємних запахів. Також лоток можна час від часу мити, щоб видаляти залишки порошків.

Всі сучасні пральні машини доповнюються режимом очищення барабана і його необхідно час від часу активувати. Іноді техніка сама сигналізує необхідність очистити барабан і цю функцію не потрібно ігнорувати.

Рекламний матеріал