Працівник ТЦК, на якого напали з сокирою, — ветеран коломийської "десятки" (ВІДЕО)


Працівник ТЦК, на якого напали з сокирою на Буковині, — Микола Мусензовий, головний сержант 2 взводу, 2 роти, 108 Гірсько-штурмового батальйону коломийської "десятки".

Про це повідомив його побратим Ігор Гоцан, передають на сторінці у мережі 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади.

"Мережею шириться відео нападу на представників ТЦК. Після перегляду, наші військовослужбовці впізнають в працівнику ТЦК нашого побратима, сержанта Мусензового Миколу Леонідовича, що пройшов з нами важкі бої за деокупацію Київщини та в стримані ворога на Бахмутському напрямку. Мусензовий знав про війну задовго до лютого 2022 року, адже підписав контракт, перебував на посаді головного сержанта взводу. Вже під час повномасштабного вторгнення був старшим групи, що неодноразово виходила на штурми ворога. Серед своїх побратимів заслужив повагу і лише позитивні відгуки! Його позивний "Граніт" повністю відповідає його фізичній і моральній витривалості. За свої бойові заслуги двічі нагороджений державною нагородою орденом за Мужність. Отримав важке поранення і після лікування повернувся до батальйону. Після другого важкого поранення був переведений до ТЦК",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 березня, у селі Плоска біля КПП "Горлеча" двоє жителів Вижницького району завдали тілесних ушкоджень працівнику військкомату. Поліцейські встановили та затримали порушників. Ними виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі. За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають процесуальні дії, за результатами яких буде надано остаточну правову кваліфікацію діям чоловіків. Досудове розслідування триває.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!