Представник Гасимова вважає, що Чирва спеціально затягує справу


Сьогодні в Івано-Франкіському міському суді відбулося попереднє судове засідання у позові Ріяфета Гасимова до міського голови Віктора Анушкевичуса та міської ради щодо продовження договору оренди. Третьою стороною у справі виступає громадський активіст Сергій Чирва.

Тож, судове засідання розпочали з долучення доказів зі сторони захисту Гасимова. Опісля адвокат Сергія Чирви попросив суд витребувати з відповідних структур проект землеутрою даної ділянки, а також акт щодо стану зелених насаджень  та наявного там раніше водного обєкту. 

Суддя ухвалила задовольнити клопотання представника Чирви частково. А саме щодо витребування з Держемагенства повного проекту землеустрою.

Натомість представник Чирви подав клопотання щодо виклику до суду чотирьох свідків, які можуть засвідчити, що на території ділянки було озеро. За його словами, свідки живуть поруч ділянки і можуть довести про наявність там раніше водного об'єкту.

На що заперечив представник Гасимова, зауваживши що ці люди не можуть говорити чи був там водним об'єкт оскільки не є експертами.

Також заперечила й представниця міськвиконкому, пояснивши що клопотання не стосується суті справи.

Наостанок представник Гасимова заявив, що третя сторона зловживає своїми правами і навмисне затягує справу.

Суддя вислухавши всі сторони, відхила клопотання представника Чирви. На цьому попереднє ззасідання завершилось. Суддя оголосила перерву для вивчення документів до 16 червня 14 год.

До теми: Представник Гасимова: спірна територія не є рекреаційною зоною міста