Преска щодо старту Мандрівного фестивалю кіно про права людини Docudays


У понеділок, 2 листопада, о 12 годині в приміщенні мистецького простору “Ваґабундо” (вулиця Пилипа Орлика, 7) прес-конференція з приводу старту 17 Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays у Івано-Франківську та області.

Організатори розкажуть про тему та фільми цьогорічного фестивалю, а також про нововведення, які запровадженні через карантинні обмеження. Також привідкриють деталі візиту режисерів стрічки New Jerusalem / Зарваниця.

Через тему «Тін Спіріт» (дорослішання) цьогорічний фестиваль розмірковує над тим, як може звучати голос молодi в обговоренні суспільних питань, чи можуть діти розглядатись не лише як об’єкти захисту, але й як суб’єкти прав, як у ситуації збройного конфлікту держава може протидіяти насильству й експлуатації дітей, реалізовувати їхні права на освіту та розвиток і чи обмежується процес дорослішання викликами підліткового віку.

Окрім організаторів на прес-конференцію запрошенні представники профільних установ, діяльність яких дотична до молодіжної політики.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!