Пресконференція "Де бізнесу отримати ресурси на розвиток"


У четвер, 08 червня 2023 року, о 14:30 год., у конференц-залі готелю «Станіславів» (м. Івано- Франківськ, вул. Чорновола, 7, 4-ий поверх) відбудеться пресконференція, присвячена реалізації проєкту «Основи проєктної діяльності та фандрейзингу для мікро- та малого бізнесу з сільських територій».

Проєкт має на меті підвищити спроможність бізнесу з сільських населених пунктів Івано-Франківської громади, в тому числі ВПО, в частині підготовки якісних проєктів для залучення коштів на розвиток бізнесу через проведення навчальних заходів та менторський супровід підприємців. Проект впроваджує громадська організація «Івано-Франківський регіональний центр» у партнерстві з громадським центром «Еталон» та департаментом економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради за сприяння Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ-Україна). По завершенні пресконференції проходитиме тематичний круглий стіл.

Під час пресконференції буде висвітлено такі питання: 

про проєктну ініціативу «Основи проєктної діяльності та фандрейзингу для мікро- та малого бізнесу з сільських територій Івано-Франківської громади»; 

де бізнесу отримати ресурси на розвиток – підтримка малого бізнесу з боку міської влади та на державному рівні, національні та міжнародні програми й проекти підтримки.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!