Пресконференція проекту


15 квітня 2021 року об 11.00 у конференц-залі «Промприлад. Реновація» відбудеться пресконференція проекту «Впровадження інструментів громадських технологій в процесах прийняття рішень місцевого розвитку територіальних громад Прикарпаття»

Захід організовує Місцева Асоціація органів місцевого самоврядування «Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття» у межах програми «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Метою проєкту є впровадження громадських технологій та цифрових інструментів в громадах Івано-Франківської області, що дозволить отримати суспільну користь, створивши при цьому передумови для покращення управління територіями і підвищення залученості мешканців до процесу прийняття рішень.

Плануємо короткі вступні слова від спікерів, а далі за бажанням можемо організувати окремі інтерв'ю.

Спікери:

1. Ігор Мельничук – виконавчий директор МАОМС «Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття»
2. Ігор Довірак – голова Печеніжинської ТГ
3. Тетяна Данилів – керівник проекту «Впровадження інструментів громадських технологій в процесах прийняття рішень місцевого розвитку територіальних громад Прикарпаття»
4. Богдан Футерко – заступник голови Івано-Франківської ОДА
5. Гопко Марина - Координаторка грантів Проєкту “3D: Розвиток попри перешкоди” Фонд Східна Європа



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!