Презентація книги «Сотворіння світу. Сім днів із Тарасом Прохаськом»


13 вересня о 19:00 вперше в Івано-Франківську презентують наживо книгу Тетяни Терен – «Сотворіння світу. Сім днів із Тарасом Прохаськом».
Учасники:
Тарас Прохасько – письменник, есеїст, публіцист, перекладач, лауреат багатьох літературних премій.
Тетяна Терен – авторка книжки «Сотворіння світу. Сім днів із Тарасом Прохаськом», журналістка, кураторка книжкових проектів та літературних програм, виконавча директорка Українського ПЕН-Клубу.
Модератор – Роман Малиновський – співзасновник і головний редактор видавництва «Вавилонська бібліотека», автор збірки оповідань «Солодке життя».
Дата і час: 13 вересня (понеділок), початок о 19:00.
📍 Місце: Підземний Перехід Ваґабундо (вул. Пилипа Орлика, 7, Івано-Франківськ).
Вхід вільний.
На місці ви зможете придбати книжку «Сотворіння світу. Сім днів із Тарасом Прохаськом» за видавничою ціною (220 грн).
 
Про книжку:
Пам’ять кожної людини — мов карта, на яку ми наносимо свої враження, риси найдорожчих людей, контури найважливіших міст і місць. Нерідко ця карта рясніє запитаннями, на які шукаємо відповіді протягом усього життя, цінними висновками, до яких приходимо завдяки досвіду, факта- ми та явищами, які обдумуємо, відчуваємо і запізнаємо.
На сторінках цієї книжки, цього інтерв’ю-ріки, журналістка Тетяна Терен і письменник Тарас Прохасько витворюють власну мапу із сімома важливими пунктами призначення. Вони роздумують про творення себе, про ландшафт, країну і світ, який нас формує. Приглядаються до рослин, тварин і людей. Намагаються зрозуміти і пояснити творчість. За цю семиденну мандрівку вглиб самих себе вони проходять кожен із етапів Акту Творення, намагаючись збагнути (на своєму рівні) задум Творця.
Перед нами найповніший портрет одного з найзнаковіших українських письменників сучасності. Перед нами спроба осмислити навколишній світ у всій його цілісності й тотипотентності.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!