Презентація книжки Олени Чернінької «Лемберґ: мамцю, ну не плач»


У четвер, 11 квітня, до Івано-Франківська завітає письменниця Олена Чернінька з презентацією важливої книги «Лемберґ: мамцю, ну не плач».

У своїй книзі авторка ділиться своїм досвідом мами Воїна, який на час написання цієї книжки — зниклий безвісти. Про воїна Лемберґа, непрості досвіди, пошуки сенсів, світла і віри авторка поспілкується з модераторкою Любов’ю Загоровською.
Початок о 18:00.

Місце зустрічі: Підземний перехід «Ваґабундо» (вул. Пилипа Орлика, 7) Вхід вільний.

Книга «Лемберґ: мамцю, ну не плач»: https://starylev.com.ua/knyga-lemberg-mamcyu-nu-ne-plac

«Він — той, хто символізує собою покоління. Розумний, талановитий, сміливий. Цим хлопцем можна пишатися», — говорить про Лемберґа один із військових. Лемберґ і справді є представником нового покоління українців, для яких Україна — не просто слово, моральні цінності — не порожній звук, а життєвий принцип. І заради цього можна зважитись ризикнути життям. Це зробив Лемберґ, це зробили хлопці й дівчата, які замість улюбленої роботи узяли до рук зброю, а родиною їм стали бойові побратими. Ті, хто пішли на війну добровольцями, схожі між собою. Тому хтось упі­знає в цій книжці свого сина, чоловіка, брата… А як тепер жити саме їм — дружинам, мамам, найріднішим? Як долати щоденну тривогу і біль, який, здається, проникає в кожну клітину тіла? Олена Чернінька ділиться своїм досвідом мами Воїна, який на час написання цієї книжки — зниклий безвісти. Вона ділиться досвідом переживання, болю, переосмислення, пошуку сенсів, світла і віри.
 
У цій книжці, за словами авторки, немає жодного вигаданого слова. Лише відкрита правда, як відкрита рана. І велика віра в життя.
 
Олена Чернінька — письменниця, фотохудожниця, кліпмейкерка, відеографка, журналістка, віднедавна почала займатися живописом. Авторка та співавторка книг: «Хутір розбещених душ», «Вілла «Райські пташки»», «Колись давно, як ще дерева говорили…» (літературна агенція «Піраміда»), «Реанімація або Легіон А», «Жіночі груди. Пристрасть та біль» (видавництво Саміт-книга), «Львів. Пані. Панянки», «Львів. Спогади. Кохання», «Львів. Кам’яниці. Шоколад», «Львів. Пристрасті. Таємниці» (КСД), «Дан. Варвара і варвари», «Млин звуків» (видавницьво «Картуш»), «Селфі в Парижі», «Лемберґ: мамцю, ну не плач» (Видавництво Старого Лева).



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!