Презентація проєкту "Інклюзивна взаємодопомога"


Громадська організація «Об’єднані любов’ю» вже понад 2 роки займається творчою реабілітацією дітей з аутичним спектром, синдромом Дауна та іншими нозологіями. З 1 листопада організація запустила проєкт «Інклюзивна взаємодопомога». Презентація перших здобутків проекту відбудеться 1 грудня 2020 року в НД «Просвіта» о 15.30.

В час карантину особливо гостро стоїть проблема фінансового благополуччя сімей, в яких присутні інклюзивні діти, адже хтось із батьків змушений постійно бути з дитиною. Також постійне сидіння вдома загострює проблему реабілітації таких дітей. Для розв'язання цих проблем ми й започаткували проєкт «Інклюзивна взаємодопомога».

В рамках проєкту запущено цілу серію творчих майстерень, в яких навчаються як батьки, так і діти: школа вишивки, ткацтва та прядіння; майстерня кераміки та гончарства; майстерня роботи з деревом і підручними матеріалами, кулінарна школа.

Очікується, що батьки зможуть використати отримані навички для виготовлення різних іграшок, сувенірів, солодощів як в домашніх умовах, так і в приміщенні майстерень.

Також заплановано відкриття «Інклюзивної крамнички», в якій відбуватиметься реалізація виготовлених іграшок, сувенірів, солодощів.

Проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

Партнерами проєкту є Івано-Франківське обласне об’єднання «Просвіта» та Галерея ЕТНОПРОСТІР.

Більше інформації про заходи в рамках проєкту можна дізнатися на сторінці https://www.facebook.com/groups/1163223760531523

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!