Презентація спецвипуску книжки «Голос з Русова»


7 грудня 2022 року запрошуємо на презентацію Спецвипуску книжки «Голос з Русова», яка вийшла в межах видавничого студентського проєкту «Поміж текстом» кафедри журналістики факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Презентація відбудеться з нагоди вшанування пам’яті Василя Стефаника у день його смерті у селі Русів Снятинської територіальної громади.

На заході будуть присутні родина Василя Стефаника, влада та мешканці Снятинської територіальної громади, ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда, викладачі та студенти, представники Івано-Франківської обласної ради, а також вчені, науковці та краєзнавці.

Виїзд у село Русів на презентацію книжки 7 грудня о 10 годині за адресою: вул. Шевченка 57, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника (для працівників медіа та бажаючих долучитися до презентації буде транспорт з внутрішнього двору університету, гуртожиток № 4. Контактний номер організатора 0966220786 Галина Пристай).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!