Президент України Віктор Янукович дав доручення вирішити конфлікт в Миколаївській області


Події у Врадіївці Миколаївської області вкотре винесли на поверхню проблему компетентності та професійності кадрів у правоохоронних структурах. Незадоволення громадськості викликав не тільки сам факт тяжкого злочину, скоєного працівниками міліції, але і ймовірна спроба залишити без покарання одного з підозрюваних.

Спільно з українцями такою ситуацією занепокоєний і Президент України Віктор Янукович. Глава держави взяв під особистий контроль розслідування Генеральною прокуратурою справи у зґвалтуванні 29-річної Ірини Крашкової. Також  Президентом було доручено Генеральному прокурору Віктору Пшонці провести нараду з керівництвом СБУ та МВС задля забезпечення об`єктивного розслідування у даній справі.

Віктор Янукович наголосив на потребі вивчення всіх фактів участі співробітників правоохоронних структур у протиправних діях для надання належної оцінки, а також визначення подальшого реагування та розробки запобіжних заходів на майбутнє.

Керівники СБУ та МВС, за дорученням Президента, повинні найближчим часом провести колегії щодо виявлення фактів і запобігання правопорушенням. Результатом проведених колегій повинно стати розроблення чіткого плану щодо приведення дій персонального складу правоохоронних структур до вимог чинного законодавства.