Прикарпатець після сварки вирвав з рук знайомого гаманець і втік


Правоохоронці Надвірянщини оперативно зловмисника, який пограбував прикарпатця. Нападник відібрав у потерпілого гаманець з грошовим коштами.

15 липня близько 20 години вечора на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця району. Потерпілий розповів, що в той вечір він розпивав спиртні напої зі знайомим біля місцевого кафе, інформує пресслужба обласної поліції.

В ході застілля між чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Далі зловмисник вирвав з рук гаманець заявника, в якому знаходилось 2500 гривень і втік з місця вчинення злочину.

Завдяки оперативному реагуванню та злагодженій співпраці наступного дня поліцейські встановили місце знаходження нападника та затримали його. Під час затримання в зловмисника вилучено частину викрадених грошей. Йдеться про 29-річного мешканця району.

Чоловік в минулому неодноразово судимий за вчинення ряду грабежів та крадіжок. Додамо, в суді слухається кримінальне провадження щодо скоєння останнім крадіжки.

Зловмисника слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України. Затриманому оголошено про підозру за ч. 2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід. За таке правопорушення йому загрожує максимальне покарання до шести років позбавлення волі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!