Зірковий прикарпатець Богдан Юсипчук, вирішив одружитися: що відомо


Український актор, ведучий програми "Життя відомих людей" на "1+1", найкрасивіший чоловік планети за версією конкурсу Mr. Sea World 2018, 33-річний Богдан Юсипчук у соціальній мережі натякнув, що збирається одружуватися. До важливої події нібито залишилося два дні.

Так, на сторінці Юсипчука в Instagram з'явилося кілька постів, у яких він заявив, що "дозрів" і додав хештеги "весілля" і "wedding", пише Обозрєватель.

"Ви зараз офігієте! Тому що я сам офігів..Але..По-моєму, я дозрів", – написав ведучий, додавши фото з оголеним торсом біля басейну.

Юсипчук натякнув на весілля

У наступному пості він додав: "До біса все! Я готовий!", опублікувавши фотографію у костюмі.

Актор заявив, що "готовий"

У той же час в Instastories актор ділився кадрами, як обирає каблучки в ювелірному магазині, а також питав у підписників поради з цього приводу. Крім того, Юсипчук просив поради у мережі з приводу кольору весільного костюма.

 
 
Підписники ділилися порадами з приводу обручки
Актор обирав костюм

Також Юсипчук записав відео, де зазначив, що його фанати часто розпитують щодо можливого весілля і нареченої і додав, що все стане відомо через два дні.

"Хлопці, перестаньте мене тероризувати, будь ласка, хто наречена, хто наречена. Дівчина наречена! Скоро побачите, два дні залишилося. Не встигаємо нічого. Коротше складно, але нічого. Упораємося", – сказав Юсипчук.

Богдан Юсипчук

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!