Прикарпатка VLADA K здобула титул «Дитина року. Покоління Z»


27 листопада у Києві відбулося нагородження переможців премії «100 успішних українців». Титул «Дитина року. Покоління Z» 2020 виборола юна співачка з Прикарпаття VLADA K. Дівчина є вихованкою продюсерського центру «Star Team». Нагородження відбулося у музеї «Становлення української нації».

Також VLADA K разом з іншими успішними та відомими українками стала обличчям спецвипуску журналу «Ukrainian people». До слова, вона єдина дитина, яка прикрасила обкладинку видання. Разом з нею розділили цю честь Марина Кінах, Катерина Бужинська, Влада Литовченко,Тетяна Петракова, Ольга Сумська та інші.

“Я в шоці! Дякую команді журналу Ukrainian People Magazine за таку чудову нагороду. Це доказ мені, батькам та моїй команді, що ми рухаємось у правильному напрямку”, - поділилася враженнями VLADA K після отримання диплому.

Нагадаємо, юна співачка нещодавно гучно презентувала кліп на нову пісню Feeling Only Love. Також цього року VLADA K потрапила до четвертої енциклопедії дитячих талантів "Видатні діти України".



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!