Прикарпатські атовці оголосили розпродаж дерев'яних іграшок на ялинку


До Дня захисників і захисниць України "Іграшки зі Схрону" оголосили розпродаж частини виробів.

Про це повідомляють на сторінці майстерні.

"Сьогодні до вашої уваги - ялинкові прикраси, зроблені 2019 року, переважна більшість - в червоно - зелених кольорах, декілька - у фіолетовій гаммі, з берези, товщиною 16мм, розписані акриловою фарбою та покриті акриловим лаком. Вартість 70 грн, якщо під фото не вказано інакше",- йдеться в дописі.

Ветерани пояснюють, що оголосили оголосити розпродаж, тому що наближається свято і вони хочуть, щоб вироби потішили якомога більшу кількість людей.

"Перший час ми працювали з деревиною берези, а згодом перейшли на деревину вільхи - легшу та більш декоративну. До того ж минулого року ми отримали технічну можливість робити вироби тоншими за потреби (наприклад, для ялинкових прикрас). Минулого року наші ялинкові прикраси вже мали товщину 9мм, проте серія 2019 залишається нам дуже дорога, і тому ми раді запропонувати її вам за зниженою ціною",- додають у майстерні.

Нагадуємо, що всі вироби майстерні виготовлені руками ветеранів, які проходять курс психо-соціальної адаптації у Будинку ветерана "Бандерівський Схрон", а прибуток від проданих виробів йде виключно на утримання Будинку ветерана.

Придати іграшки можна за посиланням.

До теми: Дерев'яні іграшки, як реабілітація: Як ветерани на Прикарпатті заснували бізнес

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!