Прикарпатські поліцейські привітали з Днем народження дітей загиблих колег


Дочці загиблого Володимира Лисенчука виповнилося 12 років, а сину загиблого Олега Перепічки – 8 років.

29 жовтня, з цієї нагоди з найкращими привітаннями та подарунками до іменинників Діанки та Дмитрика завітали начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, заступники начальника Василь Кіцелюк та Остап Білейчук і колеги загиблого правоохоронця, інформує пресслужба обласної поліції.

Володимир Голубош побажав дітям міцного здоров’я, яскравих емоцій, успішного навчання та здійснення усіх задумів. Також начальник обласної поліції запевнив, що діти завжди можуть розраховувати на підтримку та допомогу прикарпатських правоохоронців, які шанують пам’ять про своїх полеглих при виконанні службових обов’язків колег, серед яких і батько Дмитрика та Діанки.

Довідково:

Володимир Лисенчук – міліціонер спеціальної роти міліції, прапорщик міліції. В зону АТО 29-річний боєць вирушив 3 квітня 2014 року. Загинув 29 травня 2014 року під час катастрофи гелікоптера Мі-8МТ Національної гвардії України, який збили терористи поблизу Слов’янська.

Олег Перепічка – сержант міліції, боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Івано-Франківськ». В зоні бойових дій перебував з 18 серпня 2014 року. Загинув при виході колони з Іловайська «гуманітарним коридором» на дорозі поміж селом Новокатеринівка та хутором Горбатенко.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!