Прикарпатські рятувальники цілу ніч розчищали дороги від повалених дерев


Негода наробила шкоди на Прикарпаттю. Допомога рятувальників знадобилася майже у всіх куточках області.

Станом на 22:00 прикарпатські рятувальники здійснили 4 виїзди для надання допомоги по розпиленню 4 дерев, котрі впали через ускладнення погодних умов.

Так, рятувальники 8-ї ДПРЧ о 21:27 вижджали у село Креховичі Брошнів-Осадської ТГ Калуського району для надання допомоги по розпиленню дерева, яке впало на проїжджу частину дороги.

О 21:42 рятувальники ДПРП села Ямниця виїжджали для надання допомоги по розпиленню дерева, яке впало на проїжджу частину дороги, де перекрило рух транспорту двома смугами руху, у селі Ямниця Івано-Франківського району.

Цього ж вечора рятувальники 9-ї ДПРЧ міста Яремче виїжджали у село Микуличин Яремчанської ТГ Надвірнянського району, де розилювали дерево, що впало на припаркований автомобіль.

А рятувальники ВГРЗ м. Калуш виїжджали для надання допомоги по розпиленню дерева, яке впало на проїжджу частину дороги.

О 22:08 год. допомога надзвичайників знадобилася у Косові, де на вулиці Дружби впало дерево на проїжджу частину дороги.

О 22:29 год. у Поляниці рятувальники також розпилювали дерева, яке впало на проїжджу частину дороги.

Приблизно у цій ж годині дорогу від повалених дерев розщищали у Підлужжі Івано-Франківської громади, Павліцівці, Ямницької громади, Стецевій, Снятинської громади та Рогатині.

Загалом підрозділи управління ДСНС в області здійснили 10 виїздів для надання допомоги з ліквідації наслідків негоди, до яких було залучено 53 рятувальника та 10 одиниць техніки. Було прибрано 14 повалених вітром дерев. Постраждалих немає.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!