Прикарпатську молодь кличуть на навчання у військові коледжі


Івано-Франківський обласний військовий комісаріат запрошує молодих людей на навчання у військові коледжі.

Юнакам та дівчатам, які ще не визначились із подальшою освітою, пропонуємо ознайомитися з основними перевагами навчання в військових коледжах сержантського складу.

До основних переваг такого навчання належить:

- За короткий термін, усього за 2,5 роки, ви здобудете сержантське звання, військовий фах та диплом «молодшого спеціаліста».
- Є можливість продовжити навчання та отримати звання офіцера та вищу освіту ступеню «бакалавра» чи «магістра».
- Навчання є безкоштовним, як і проживання, харчування та медичне забезпечення.
- Широкий вибір спеціальностей на будь-який смак та навчання в кращих військових вишах Львова, Одеси, Харкова чи Полтави.
- Кожному випускнику гарантоване стовідсоткове працевлаштування. Посадовий оклад командира взводу сержанта становить майже стільки ж, як і в командира взводу офіцера – від 15000 грн.
- Роль сержанта в сучасному війську набуває престижного статусу відповідно до натівських стандартів та надає низку перспектив і можливостей самореалізації, кар’єрного зростання.
- Сертифікати із ЗНО не є обов’язковими при вступі цьогоріч. Їх можна подати за власним бажанням, щоб не складати іспити.

За детальнішою інформацією звертайтеся до Івано-Франківського обласного військового комісаріату за адресою : місто Івано-Франківськ, вул. О.Довженка, 21, тел.: +0342555573

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!