Прикарпатців кличуть на службу у 128 гірсько-штурмову бригаду


Військові комісаріати Івано-Франківської області проводять набір на військову службу за контрактом у 128 гірсько-штурмову бригаду.

128 бригада базується на території сонячного Закарпаття (Мукачево, Ужгород, Виноградів).  На військову службу за контрактом приймаються громадяни України віком від 18 до 50 років, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.

Грошове забезпечення для гірсько-штурмових військ підвищене на 23%.  Для прикладу, базове грошове забезпечення водія становить 12500 грн, на другій лінії оборони – 19000 грн. на першій лінії оборони – 29500. Головний сержант – базове грошове забезпечення становить 14300 грн, на другій лінії оборони – 21000 грн, на першій лінії оборони- 31500.

Гарантоване стабільне грошове забезпечення та поетапне його зростання.

На території військової частини побудовані гуртожитки покращеного типу з окремими кімнатами кубриками для військовослужбовців контрактників.
Військовослужбовці та їх сім’ї забезпечуються безоплатною медичною допомогою та мають право на санаторно-курортне лікування. В курортному Закарпатті є безліч варіантів для безкоштовного оздоровлення військовослужбовців – учасників бойових дій.

Івано-Франківський обласний військовий комісаріат - м. Івано-Франківськ, вул. О. Довженка 21
066-005-5799 – військова служба за контрактом


Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!