Прикарпатців закликають підтримати в голосуванні Арт-центр особливих дітей та молоді


Прикарпатців просять проголосувати за проєкт Арт-центру особливих дітей та молоді в конкурсі соціальних ініціатив.

У 2021 році конкурс має на меті підтримати організації, які протягом 2021 року реалізували/реалізовують соціальні ініціативи.

За результатами конкурсного відбору організаціям присуджується винагорода, яка повинна бути спрямована на покриття адміністративних витрат ОГС – переможців конкурсу у 2022 році. Таким чином підтримується організаційна спроможність реалізовувати нові соціальні ініціативи.

Організації-переможці визначать шляхом онлайн-голосування. До 30 листопада триває ІІІ етап голосування. За перемогу в конкурсі змагається франківський проєкт Абілітаційного арт-центру «Об'єднані любов'ю». Наразі проєкт на 5 місці в рейтингу, інформує Бліц-Інфо.

"Дорогі друзі! Сердечно прошу долучитися до нашого проекту та проголосувати за нашу хорошу ініціативу, що допоможе нам стати ще на крок ближче до омріяного Арт-центру особливих дітей та молоді. Добро завжди повертається добром. Голосувати дуже просто: тиснемо на посилання, вибираємо номер 22 і голосуємо. Ніякої авторизації не потрібно",- закликав один з авторів проєкту Михайло Січка.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!