Прикарпатців закликають придумати вигляд контейнерів для збору ПЕТ-пляшок


Громадська організація "Гірський рятувальний центр" оголосила конкурс для художників, митців, архітекторів, дизайнерів та креативних людей, метою якого є виявити цікаві, неординарні, яскраві ідеї щодо дизайнерських рішень контейнерів для збору ПЕТ-пляшок, які в майбутньому будуть виготовлені і встановлені у місцях відпочинку на природі.

Детальніше з умовами конкурсу Ви можете ознайомитися за посиланням.

Конкурс проводиться за проєктом «EcoREactive» 2.0 у рамках Програми Прямої Допомоги (Direct Aid Program - DAP) Уряду Австралії, який реалізовує громадська організація «Гірський рятувальний центр» на теренах ОКП «Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича».

Проєкт «EcoREactive 2.0» реалізовується в рамках Програми Прямої Допомоги (Direct Aid Program – DAP) Уряду Австралії. Він спрямований на створення умов для збереження природи шляхом облаштування майстерні з переробки зібраного пластику та перетворення його на вуличні меблі, які будуть розміщені в місцях загального відпочинку.

В рамках проєкту проводиться еко-кампанія, яка покликана залучити навчальні заклади, громади та установи і організації Карпатського регіону до порятунку природи, попередження утворення стихійних сміттєзвалищ та організації переробки пластику, а також конкурс пропозицій щодо дизайнерських рішень контейнерів для збору ПЕТ-пляшок

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!