Прикарпатців запрошують на роботу у роту конвойної служби поліції


У Головному управлінні Нацполіції в Івано-Франківській області оголошено конкурс на заміщення вакантних посад у підпорядкованому підрозділі.

Про це "Бліц-Інфо" повідомили у пресслужбі прикарпатської поліції.

"Запрошуємо приєднатися всіх бажаючих кандидатів із активною громадянською позицією. З 1 квітня 2024 року оголошено конкурсні відбори на вакантні посади у роту конвойної служби ГУНП в Івано-Франківській області", - зазначають у поліції області.

Мова йде про 5 вакантних посад поліцейського конвойної служби. Подати свою анкету можна до 10 квітня. Обіцяють заробітну плату від 17000 грн. 

Ознайомитись з вимогами до кандидатів на посади поліцейських і загальними обмеженнями щодо служби, етапами відбору, стислим змістом службових обов’язків, умовами грошового забезпечення можна на офіційному вебсайті системи відбору кадрів Національної поліції України (у розділі «Відкриті вакансії»), або ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Після закінчення прийому документів на кандидатів чекають наступні етапи відбору: тестування щодо загальних здібностей, проходження військово-лікарської комісії, фізичні випробовування, психологічні тести та співбесіда з поліцейською комісією.

У разі виникнення питань при заповненні онлайн-анкети та для отримання додаткової інформації щодо конкурсу можна звертатися за телефонами: (034)279-02-52,067-344-79-74 або направити листа на електронну скриньку : npuvidbirivfr@gmail.com



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!