Прикарпатців застерігають від підроблених ковбаси, ікри та масла (результати перевірок)


Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу на встановлені факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів.

А саме:                                       

- ковбасних виробів, операторами ринку: ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ТОВ «Феракс», ТОВ «М’ясокомбінат Ювілейний», ПрАТ «Український Бекон»,

- ікри лососевої (горбуші), операторами ринку: ПрАТ «Дальриба»,ТОВ «Флагман Сіфуд»,

- масла солодковершкового, операторами ринку: ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Еней», ТОВ «Фірма АПРЕЛЬ», ПП «Земледух В. Т.», ТОВ «Іва-Арт», ТОВ «Городенківський сирзавод», ТОВ «Інтер-мол», ТОВ «Терен-Про», ВАТ «Турківський молокозавод», ТОВ «Гранд Молпродукт», ТДВ «Яготинський молзавод, Золотоніський маслоробний комбінат», ПП «Рось» філія «Роменський молочний комбінат», ТОВ «Мілкіленд-Україна».

Ознайомитись з копіями експертних висновків уповноважених лабораторій до операторів ринку, які здійснюють обіг харчових продуктів відповідної дати виготовлення, можна за посиланнями:

Додаток 1 - ковбасні вироби та рибопродукти

Додаток 1 - масло солодковершкове

Додаток 2 - масло солодковершкове - невідповідна продукція

 Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг продукції відповідної дати виготовлення, зазначеної в додатках за посиланнями, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". 

Шановні споживачі! З метою протидії обігу небезпечних, непридатних до споживання, неправильно маркованих харчових продуктів, у разі виявлення їх в обігу, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до районних, міських управлінь, відділів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!