Прикарпатця позбавили прав на рік за їзду в нетверезому стані


25 травня Калуський суд притягнув до адміністративної відповідальності 41-річного водія за їзду в стані алкогольного сп’яніння.

У судовому засідання чоловік не з’явився  однак  подав заяву про слухання справи у його відсутності, вину визнав, підтвердив обставини наведені в протоколі про адміністративне правопорушення, повідомляє Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

Під час розгляду справи суд з’ясував, що після зупинення авто, працівниками поліції, здійснювалась  перевірка водія стану алкогольного сп`яніння. Поліцейські за допомогою сертифікованого приладу «Драгер» виявли 2,00 % проміле алкогольного сп`яніння.

Окрім цього, вина водія у скоєному доводиться відомостями, які містяться в протоколі про адміністративне правопорушення, актом огляду на стан алкогольного сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів та переглянутим відеозаписом з події, що мала місце.

Суд, враховуючи надані докази, а також переглянувши, відеозапис з місця події, вирішив призначити штраф в розмірі 17 000 гривень та позбавити водія права керування транспортними засобами на 1 рік.

Пошук інформації щодо справи можна здійснити на порталі «Судова влада» за № 345/2144/23.

Суддя яка здійснювала розгляд справи – Сухарник Ірина Ігорівна.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!