Прикарпатців закликають взяти участь у конкурсі на створення соціальних шкільних підприємств


Фонд Східна Європа та німецька неурядова організація ChildFund Deutschland e.V. оголошують конкурс проєктів на створення соціальних шкільних підприємств у Донецькій, Івано-Франківській та Житомирській областях. Дедлайн - 20 лютого 2021 року.

Соціальне шкільне підприємництво – один серед найбільш успішних методів розвитку молодіжного підприємництва, соціальної відповідальності та підготовки до свідомого життя вже у школі.

Така проєктна бізнес-модель «дорослих» форм підприємництва створюється самими учнями та за їхньої ініціативи і працює за всіма правилами бізнесу, але у межах школи. Таким чином, діяльність сприяє розвитку школи як інноваційної інституції.

Наразі школи можуть обрати курс «Соціальне шкільне підприємництво» для учнів 8 (9, 10, 11) класів закладів загальної середньої освіти, схвалений до використання Міністерством освіти та науки України (МОН) (Лист ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 25.05.2020 № 22.1/12-Г-303).

Для методичного забезпечення курсу розроблено Посібник для учнів 8 (9,10,11) класів, батьків та вчителів «Соціальне шкільне підприємництво: твій перший стартап», який також дістав схвалення МОН (Лист ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 09.07.2020 № 22.1/12-Г-359).

Всі деталі за посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!