Проект благодійної допомоги важкохворим дітям презентували на Прикарпатті


Сьогодні в Urban Space 100 презентували благодійний проект «BELIEVE. Мрію! Вірю! Живу!».

Метою проекту є підтримка діток з Івано-Франківська та області, які є важкохворими і яким необхідна допомога небайдужих людей для їхнього виздоровлення.

Члени Медичної Фундації Прикарпаття моніторять ситуацію в області по питанню важкохворих дітей та шукають благодійників. Кожному хто долучається до проекту організатори дарують символічну футболку.

За словами голови правління МФП Андрія Ткачука, після отримання коштів вони напряму перераховують гроші батькам дітей завдяки співробітництву з ubb.org.ua.

«Якщо людина має бажання,щоб її гроші цілеспрямовано пішли на допомогу певній дитині – ми це забезпечуємо через офіційний рахунок. Потім при бажанні, ми можемо дати контакти родичів дитини, щоб благодійник міг сам переконатися, що гроші отримали за адресою» - зауважив Ткачук.

Також члени ГО «МФП» запевнили, що ведуть чітку і відкриту звітність, тому всі бажаючі зможуть ознайомитись з нею на сторінці у Фесбук.

На сьогоднішній день  у проекті беруть участь три дитини.

Аліна Глухова
Єва Петрук
Поліна-Соломія Хемій

На презентації проекту була присутня мама 3-х річної Поліна-Соломія Хемій. Жінка розповіла, що у дівчинки через неправильний діагноз і лікування, яке їх призначили лікарі, з’явився симптоматичний епілептичний синдром, плюс ураження ЦНС. Ізраїльські лікарі пообіцяли допомогти і запросили на обстеження, вартість якого становить 8 тис. доларів. У сім’ї троє дітей і батьки невзмозі самостійно зібрати таку суму.

За словами організаторів очікуваний результат проекту: допомога у зібранні необхідних коштів на лікування для важкохворих діток Прикарпаття. Загальна сума для допомоги всіх дітей складає 100 000 тис. грн.