Прокуратура перевірить законність забудови поблизу коломийського міського озера


Вказана перевірка триватиме до кінця червня

Івано-Франківською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері винесено постанову про проведення перевірки в Коломийській міській раді.

Прокуратура перевірить законність перебування земельної ділянки водного фонду поблизу коломийського міського озера в користуванні або приватній власності забудовника, законність проведення там будівельно-монтажних робіт, а також повноту заходів, вжитих посадовими особами Коломийської міської ради, за неодноразовими зверненнями громадян щодо незаконного захоплення вказаної території.

Для проведення повної та всебічної перевірки в якості спеціалістів залучено працівників Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області, спеціалістів інспекції ДАБК в Івано-Франківській області та Державної інспекції сільського господарства в Івано-Франківській області.

Вказана перевірка триватиме до кінця червня. За її результатами Івано-Франківською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері будуть прийняті відповідні процесуальні рішення.