Прокуратура та міліція розповіла деталі жахливого вбивства в Карпатах


Вчора близько 23 години було повідомлено про п’ять тіл в лісовому масиві поблизу Микуличина. Загинула ціла сім’я – чоловік, дружина та троє дітей: двох, трьох і чотирьох років.

Про це сьогодні, 17 грудня, на спільному брифінгу прокуратури та УМВС області повідомив прокурор Ігор Настасяк, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

За словами правоохоронців проживала сім’я в Чернівцях, а в Микуличин приїхали тільки в день загибелі.

«Чоловік був співмешканцем загиблої. Офіційних даних про їх шлюб нема. Вони мали одну спільну дитину, двоє інших діточок були від попереднього шлюбу жінки. За нашими даними, вони приїхали в Микуличин у день загибелі ввечері», - повідомив Настасяк.

У всіх жертв кульові поранення голови. На місце подій області виїхали працівники прокуратури і міліції області. Наразі продовжується огляд місця події.

«Перша і найголовніша версія – вбивство дітей батьками і самогубство. Пограбування відпадає, бо всі цінності при жертвах. І не має слідів боротьби. Зараз триває балістична експертиза та судово-медична. Також на місці події знайдено сім гільз, шукають інші можливі кулі», - розповів прокурор.

Також, за словами начальника УМВС області Миколи Семанишина, встановлено свідків та громадянина, який підвози жертв трагедії до села.

«На місці трагедії тіла загиблих були поруч, зброя залишилися у руках жінки. Це мисливська рушниця, яка не перебуває на обліку», - сказав міліціонер.

Зараз триває слідство, встановлюються мотиви та розглядаються інші версії вбивства, адже як з’ясували правоохоронці сім’я була благополучною.

«Обоє працювали, проживали в Чернівцях. У слідстві ще є багато загадок, які слід з’ясувати», - підсумував Ігор Настасяк та пообіцяв вже за тиждень повідомити нові деталі трагедії.

До теми: Жахливе вбивство на Івано-Франківщині: Двох дорослих та трьох дітей вбили з вогнепальної зброї

Стали відомі подробиці масового вбивства на Івано-Франківщині

Жінку, що вбила на Прикарпатті трьох дітей, навчив стріляти чоловік

Прокуратура про криваву драму на Прикарпатті: батьки вбили дітей, а потім вчинили самогубство