Причиною вбивста мешканця Коломийського району в Івано-Франківську стала суперечка


Минулого тижня, в Івано-Франківську на смітнику біля залізничного вокзалу перехожі помітили труп чоловіка.

Як повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» у секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області на місце події одразу ж прибули правоохоронці. Територію  оточили працівники правоохоронних органів, працювали експерти-криміналісти.

Міліція того ж дня встановила особу чоловіка. Йому було 36 років, неодружений, мешкав в Отинії Коломийського району. Слідчі також встановили, що останні два тижні чоловік перебував в обласному центрі, переважно - у районі залізничного вокзалу, де зловживав спиртним, навіть встиг «засвітитися» у місцевому кризовому центрі.

Варто зазначити, що сквер навпроти залізничного вокзалу Івано-Франківська давно славиться своїм асоціальним контингентом  та їхніми розвагами – пиятиками.

За гарячими слідами правоохоронці затримали підозрюваного.Ним виявився 30-річний чоловік без певного місця проживання й роботи, раніше судимий.

Попередньо встановлено, що він уночі 19 червня розпивав спиртні напої з жертвою. Під час раптово виниклої сварки наніс смертельні тілесні ушкодження по голові новому знайомому. Щоб замести сліди, труп  вкинув до контейнера для сміття.

За словами начальника сектору зв’язків із громадськістю  УМВС в Івано-Франківській області Костянтина Кулака слідчі дії над справою тривають. А підозрюваного затримують під  вартою до вияснення всіх обставин події та передачі справи до суду.