Прикарпатці зможуть платити за світло через Portmone


З середини березня споживачі ПАТ «Прикарпаттяобленерго» отримали можливість розраховуватися за спожиту електроенергію через сайт portmone.com.ua.

Якщо раніше, розраховуючись за світло через сайт підприємства, споживач міг обрати для себе платіжну систему Приватбанку або Webmoney, то зараз з’явився ще один зручний шлях оплати – через сайт «Portmone.com.ua».

Зручність «Portmone» полягає у тому, що за допомогою цієї системи інтернет-розрахунків можна оплатити рахунки як за електроенергію, так і за деякі інші комунальні послуги (квартплата, тепло) шляхом перерахунку коштів із банківської картки на рахунок надавача послуг – ПАТ «Прикарпаттяобленерго», КП «ЄРЦ», ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія», «Івано-Франківськтеплокомуненерго» тощо. Для того, щоб сплатити за послугу за допомогою «Portmone» споживачу потрібно зайти на сайті компанії www.oe.if.ua у розділ «Способи оплати за світлом», обрати «Оплатити рахунок через Portmone.com» та перейти за посиланням.

Зазначимо, «Portmone» є однією з найпопулярніших платіжних систем нашої країни, адже дає змогу оперативно здійснювати різноманітні види платежів. Сервіс відомий своєю зручністю та надійністю.

«Ми робимо все для того, щоб наші споживачі могли легко і швидко сплачувати за світло не вистоюючи в чергах та не витрачаючи свій цінний час, - зазначає заступник директора з енергозбуту ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олег Дацко. – Ми шукаємо нові шляхи, зручні і зрозумілі для клієнта. Перевага «Portmone» у тому, що тут можна заплатити за всю «комуналку» одночасно».