Прикарпатців попереджають про ускладнений рух на дорогах та ожеледицю


ДАІ України звертає увагу водіїв та пішоходів на різке погіршення погодних умов. За прогнозом синоптиків, сьогодні, 29 грудня, на території країни складні погодні умови: сильний сніг, сильні хуртовини, снігові замети тощо. На дорогах країни ожеледиця.

За такої погоди водіям необхідно бути особливо уважними та обережними, дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, правил маневрування, з особливою обережністю рухатися на мостових переходах та естакадах, при русі в умовах недостатньої видимості обов’язково включати ближнє світло фар.

«Працівники ДАІ готові невідкладно надати допомогу під час ускладнення погодних умов», - зазначає начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, - «у той же час, у разі сильних опадів раджу водіям утриматися від поїздок на дальні відстані без особливої потреби».

Не ігноруйте повідомлення Державтоінспекції щодо стану проїзду автодорогами та можливих обмежень в русі. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

ГК