Прикарпатців запрошують перевірити персональні дані


Жителів обласного центру Прикарпаття напередодні проведення позачергових виборів народних депутатів України запрошують перевірити достовірність персональних даних, внесених до реєстру виборців, а також нагадують про те, що згідно з постановою ЦВК можливо змінити виборчу дільницю (дільницю для голосування) без зміни виборчої адреси.

Для цього необхідно звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців (ВВДРВ) виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради із заявою про тимчасову зміну місця голосування. До заяви потрібно додати документи, які мотивують зміну (довідка про відрядження;  довідка з місця навчання; договір найму (оренди) житла; документ, що підтверджує право власності на житло; проїзні документи;  путівка в санаторій тощо) та копію паспорта громадянина України (стор. 1, 2, 9  сторінки, остання  реєстрація).

Виборці, які зареєстровані за виборчою адресою на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування.

Заяви приймаються до 20 жовтня включно за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.Грушевського,21, міськвиконком, ВВДРВ, кабінет 110 (перший поверх).

Прийом громадян здійснюється щоденно, без вихідних, з 9.00 до 16.00. Обідня перерва з 12.00 до 13.00.

Контактні телефони: (032-2) 55-63-69, 55-20-78, 55-19-95.