Прикарпатця, якого три дні шукали рятувальники, знайшли мертвим на Закарпатті


З 18 лютого прикарпатські рятувальники, правоохоронці та односельчани розшукували 60-річного жителя села Черганівка Косівського району.

В середу для проведення пошуково-рятувальних робіт в лісовому масиві поблизу с. Черганівка виїхали працівники Косівського ПРВ ГПРЧ АРЗ СП УДСНС в області . Крім того, залучено місцеве населення в кількості 13 чоловік, 1 працівник міліції. Станом на 18.15 год. в зв’язку з настанням темної пори доби пошуково-рятувальні роботи припинені. Рятувальниками обстежено хребет Сокільський, хребет Хоминський та частину хребта Галич. Особу не знайдено.

 У четвер 19.02.2015р. проводились оперативно-розшукові заходи працівниками міліції без залучення працівників ПРВ ГПРЧ АРЗ СП УДСНС в області.    

 20.02.2015р. о 09:30 год. на прохання родичів та працівників міліції для проведення пошуково-рятувальних робіт в лісовому масиві поблизу с. Черганівка виїхали працівники Косівського ПРВ ГПРЧ АРЗ СП УДСНС в області. Крім того, залучено місцеве населення в кількості 12 чоловік, 1 працівник міліції. Станом на 15:00 год. пошуково-рятувальні роботи припинені. Рятувальниками обстежено хребет Галич, урочище Баранівка. Особу не знайдено.

В суботу 21.02.2015р. о 13:50 год. на ПЗЧ ДПРЧ-14 м. Косів поступило повідомлення від чергового Косівського РВ УМВС про те, що 20.02.2015 о 10.30 год. біля підніжжя гори Брескул, на території Закарпатської області, туристи з Литви виявили труп людини. Рятувальники Рахівського та Ясинянського ГПРВ знесли тіло та передали його працівникам правоохоронних органів.

Труп направлено на судово-медичну експертизу в м. Рахів. За попередньою інформацією виявлено труп гр. 1955 р.н., жителя с. Черганівка Косівського району.