Прикарпатець намагався вкоротити собі віку


Увечері на спецлінію 102 надійшло повідомлення про стрільбу у віддаленому гірському селі Верховинського району. Туди виїхала слідчо-оперативна група.

Дільничний інспектор Мирослав Мегедин, який обслуговує цю територію, разом із двома працівниками райвідділу поспішили до обійстя 55-річного селянина, на якому люди чули постріли. Міліціонери застали на подвір’ї господаря, який сидів на лавці, біля нього лежав обріз одноствольної мисливської рушниці. 

Правоохоронці вилучили зброю, забрали з собою газду, але відвезли не до райвідділу, а у районну лікарню. Виявилося, що в горянина серйозне відмороження нижніх кінцівок. На нього чекає складна операція. Чоловік опинився в непростій життєвій ситуації. Після розлучення дружина з дітьми переїхала в іншу область, він залишився сам, без роботи. Почав зловживати спиртним, але дільничний інспектор Мирослав Мегедин домовився, щоб його взяв до себе на підприємство охоронцем місцевий приватник. 

Здавалося, що все налагодиться, але наприкінці минулого року в дорожньо-транспортній пригоді загинув син. Це самотнього чоловіка надломило, він почав пити, в хаті не топив й відморозив ноги. Бідолаха вирішив накласти на себе руки з допомогою обріза, який нібито знайшов у лісі. Але не зміг вистрелити в себе… Дільничний Мирослав Мегедин навідується до чоловіка в лікарню. Каже, що після видужання спробує влаштувати його в кризовий центр. Залишати в біді людину не годиться…

АП