Прикарпатець намагався винести із супермаркету пляшку коньяку


В одному з калуських супермаркетів працівники Управління Держслужби охорони затримали молодика, який підозрюється в крадіжці.

Близько 14.57 на пульт централізованого спостереження ДСО надійшов сигнал «Тривога» із супермаркету, що знаходиться під надійною охороною міліції охорони. На місце події негайно виїхав наряд групи затримання.

Прибувши на виклик, працівники Державної служби охорони затримали місцевого жителя. Пізніше стало відомо, що молодик викрав із магазину пляшку коньяку. Заховавши товар, горе-злодій попрямував до виходу з магазину, сподіваючись, що його вчинку ніхто не помітить.

Але не так сталося, як гадалося: дії чоловіка зафіксували камери відеоспостереження. І охоронник відразу ж викликав наряд Держохорони. Затриманим виявився 23-річний чоловік.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Калуського відділу міліції, якій було передано затриманого. Наразі по даному факту проводяться слідчі дії, за результатами яких буде надана правова оцінка діям правопорушника.