Прикарпатські енергетики вже заробили на елетроопорах 3 600 гривень. Гроші підуть на допомогу АТО


Енергетики направили кошти, виручені за рекламу на опорах, на цільову купівлю спальників та взуття для військових.

Після вирахування податків, сума склала 3600 гривень. Її передали волонтерам енергокомпанії, які зараз збирають 80 тис. гривень на придбання 30 утеплених спальників та 50 пар якісного взуття для вояків АТО. Майбутні поступлення від кандидатів за рекламу на опорах також будуть перераховуватися у волонтерський фонд. 

«Розпочинаючи акцію з платного розміщення політичної агітації на опорах, ми свідомо ставили символічну плату за таку можливість, - розповідає голова Правління ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен, - ми розуміли, що великих коштів не зберемо, але хотіли достукатися до свідомості тих, хто претендує на керівництво нашою державою. В результаті ми побачили, що є свідомі політики, які з повагою ставляться до виборців, а є ті, хто не поважає, ні мешканців, ні конкурентів. Наші працівники у районах та у Івано-Франківську уже декілька разів чистили опори від поліграфічного сміття, але кожного ранку на чистому місці з’являються все нові і нові плакати. Насправді, це дуже показово і я закликаю виборців звернути увагу на тих, чиї лиця прикрашають опори та паркани по всій області, чиї плакати прибиті цвяхами до дерев – і добре думати чи варто віддавати свої голоси за таких людей».

В енергокомпанії також повідомили, що енергетики підписали угоди про розміщення реклами ще з двома кандидатами до ВРУ у районах.