Прикарпатські "фантомівці" вирушили у зону АТО


П’ятеро працівників оперативного управління Головного управління ДФС в області, з яких двоє - новобранці, вирушили у зону проведення антитерористичної операції для проходження служби в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби «Фантом».

Підтримати та провести бійців на Схід України прийшли їхні рідні, друзі та колеги, інформує прес-служба ДФС в області.

«Це нелегке випробування, тому дотримуйтесь дисципліни, з честю виконуйте завдання поставленні перед вами, бережіть один одного і пам’ятайте, що вдома за вас щодня хвилюються рідні і чекають повернення», - зазначив заступник начальника ГУ ДФС в області Віктор Глушпенко. 

Загалом, з квітня 2015 року на сході країни в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби «Фантом» несли службу 24 податківці Івано-Франківщини, з яких ще 5 на сьогодні перебувають у зоні АТО. 

Спеціальний підрозділ Державної фіскальної служби «Фантом» здійснює контроль за переміщенням осіб та протидіє незаконному перевезенню товарів через умовний кордон вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей. Завдяки роботі працівників органів ДФС на ринки України не потрапила значна кількість контрабандних та фальсифікованих товарів.