Прикарпатські магістри-держлужбовці активізують свою роботу для розвитку області


Вчора випускники-магістри державної служби ІФНТУНГ обрали нового керівника своєї Асоціації, ним став Руслан Панасюк.

Як розповів у коментарі Бліц-Інфо завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Дмитро Дзвінчук, який є натхненником Асоціації, вона була створена у 2007 році, як відгук на потребу випускників у спілкуванні, зустрічах, обміну досвідом. 

"Ми періодично зустрічалися, проте число випускників зросло вже до 1630 і потрібно було змінити структуру Асоціації. Вчора прийняли рішення про створення структурних відділень за галузевим принципом, тобто за місцем роботи і за територіальним принципом", - розповів науковець.

Зрозуміло, що для держслужбовців важливим є обмін досвідом, саме тому, за словами Дмитра Дзвінчука, вчора було вирішено створити сайт Асоціації випускників магістратури, де вони зможуть спілкуватися.

"Також важливим є соцзахист наших випускників, адже в сучасному світі рівень знань не завжди відповідає займаній посаді. Тому ми вирішили надавати рекомендації для наших випускників ,якщо вони братимуть участь у конкурсах на зайняття посади. І хоча наша рекомендація носитиме тільки дорадчий характер, проте авторитет Асоціації все ж враховуватиметься", - пояснює Двінчук.

В той же час новий очільник Асоціації Руслан Панасюк, поділився планами, на які проблеми області перш за все організація направить свої зусилля. 

"Зараз ми вирішили активізувати роботу і розширити сферу діяльності, адже кожен випускник є особистістю і формує політику області. У нас є добротний науковий потенціал. Оскільки я очолюю "Офіс реформ", який проводить реформу об'єднання громад, Асоціація може стати ще одним майданчиком для того, щоб якнайкраще втілити її в життя" ,- запевняє Панасюк.