Прикарпатські правоохоронці закликають краян подбати про безпеку помешкань на Великодні свята


Якщо ви запланували на Великодні свята вирушити у гості, не забудьте подбати про безпеку власних домівок. Саме на свята активізуються квартирні злодії.

Управління Державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області звертаються до усіх громадян – подбайте про безпеку свого майна. У першу чергу, пропонуємо подбати про встановлення надійних замків, а згодом  — сигналізації.

Перед тим, як залишити помешкання, закликаємо не квапитися і переконатися, що кватирки, вікна і балконні двері надійно зачинені. Тим більше, якщо Ви мешкаєте на першому поверсі, або у квартирах, поблизу яких розташовані пожежні драбини. Подбайте про те, щоб сходи та площа біля дверей були освітленими. За умови дотримання вказаних застережень злодій боятиметься, що його помітять, і не зважиться реалізувати свій злочинний умисел. Але, щоб бути впевненим у безпеці свого помешкання найнадійніше - це встановлення охоронної сигналізації під’єднаної до пульта централізованого спостереження ДСО.

Щоб обладнати своє помешкання сигналізацією, звертайтеся безпосередньо до територіального підрозділу ДСО або зателефонувавши за номером

0 800 502 220        0 800 211 000

УДСО при УМВС України в Івано-Франківській області