Прикарпатські рятувальники прийшли на допомогу двом немічним пенсіонеркам


Минулої доби рятувальники двічі виїжджали на виклик для надання допомоги в побуті. Про це інформує прес-служба ДСНС в області.

Зокрема, 8 січня о 13:15 до оперативно-координаційного центру УДСНС в області надійшло  повідомлення з проханням надати допомогу у відчиненні вхідних дверей квартири по вулиці С. Бандери в Івано-Франківську, оскільки 85-літня власниця впала та не могла самостійно підвестись. Працівники пожежно-рятувальної служби ДПРЧ-1 м. Івано-Франківськ по встановленій автодрабині через балкон на 5-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку проникли в середину, відчинили вхідні двері та допомогли потерпілій підвестися. Жінка знаходилась у задовільному стані.

Цього ж дня о 14:35 до оперативно-координаційного центру УДСНС в області надійшло  повідомлення з проханням надати допомогу у відчиненні вхідних дверей квартири по  вул. С.Галечко в Івано-Франківську, оскільки 88-літня жінка впала та не могла самостійно піднятись. Працівники пожежно-рятувальної служби ДПРЧ-1 м. Івано-Франківськ допомогли потерпілій підвестися. Жінка знаходилась у задовільному стані.