Прикарпатські спортсмени демонструють високу результативність


Прикарпатські спортсмени минулих вихідних продемонстрували вагомий рівень підготовки та високі результати у силових видах спорту.

Зокрема,  в Івано-Франківську  на базі спортивного комплексу «Олімп» відбувся відкритий Кубок області з таїландського боксу  Муей Тай. Участь у змаганнях взяли 50 спортсменів із Львівської, Рівненської, Вінницької та Івано-Франківської областей. 

Переможцями у командному заліку стали вихованці місцевого спортивного клубу «Спартак», другу сходинку посіли спортсмени СК «Юніон» із Тернопільщини. Замкнули трійку сильніших прикарпатські спортсмени зі спортивного клубу «Чемпіон».

Також у рамках відкритого турніру «Клубу золотий дракон» відбулися змагання  з тхеквондо ВТФ, участь в якому взяли понад 400 спортсменів із Чернівецької, Київської, Хмельницької, Вінницької, Житомирської  та  Івано-Франківської областей.  У підсумку вихованці місцевої ДЮСШ №3 фінішували на другій сходинці. Перемогу в командному заліку святкували представники Хмельниччини, а третю сходинку завоювали столичні спортсмени.