Прикарпатські волонентери: Воякам в зоні АТО потрібні засоби гігієни


В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям.

Цього разу засідання комітету відбулося у розширеному форматі, адже до Івано-Франківська запросили представників аналогічних комітетів із усіх районів області.

Перед учасниками засіданнявиступили представники волонтерського рух «Поранені - SOS», які повідомили що в даний час ними організовується серія благодійних концертів у рамках фестивалю «Укроп». Також волонтери просять усіх небайдужих людей допомогти зі збором гігієнічних засобів для наших вояків, які зараз на передовій. Волонтери просять приносити гігієнічну помаду, вазелін, засоби від грибку та інше. Все це можна залишити за адресою Площа ринок, 7.

Представники районних комітетів розповіли, що на місцях проводиться активна робота із підтримки родин наших солдатів.

Так у Тлумацькому районі матеріальну допомогу надають не тільки родинам постраждалих,  але усіх учасників АТО без виключення. Крім того, районна влада разом із меценатами забезпечує своїх земляків кевларовими касками та теплим одягом.

У всіх районах залишається актуальним питанням отримання довідок учасника бойових дій, щоб родини загиблих могли отримувати пільги при сплаті комунальних послуг.

В Снятинському районі іменем загиблого героя Ігора Беци хочуть назвати школу у якій він працював. В селі Долішньому іменем загиблого Миколи Волкова хочуть назвати вулицю.

Нагадаємо, що усі небайдужі люди можуть перерахувати кошти на допомогу пораненим під час бойових дій в АТО:

БО «Благодійний фонд «Вітчизна»

Код ЄДРПОУ 39188042

р/р 26002455003179 та 26009455003150

у АТ «ОТП Банк»

МФО 300528

Призначення платежу – благодійний внесок без оподаткування.

Крім того працює «гаряча лінія» Поранені-SOS тел. 098-098-17-17