Прикарпатський мільйонер Олег Бахматюк побудує комбікормовий комплекс у Рогатині


Агрохолдинг Ukrlandfarming має намір побудувати комбікормовий комплекс у Рогатині Івано-Франківської області до кінця 2014 року, передають “Українські новини” з посиланням на повідомлення прес-секретаря компанії Лідії Сливоцької.

Комплекс буде виробляти комбікорми, його потужності складуть 20 т / год. Комплекс буде побудований на вул. Галицька, 18г.

Нагадаємо, Ukrlandfarming має намір побудувати 12-комбікормового елеваторних комплексів до 2015 року.

Довідково:
ПАТ Укрлендфармінг або PLC Ukrlandfarming — провідна українська вертикально інтегрована агропромислова компанія, яка спеціалізується на вирощуванні сільськогосподарських культур та виробництві цукру із цукрового буряка а також вирощує велику рогату худобу, в першу чергу, для виробництва яловичини і молока, виробляє насіння, шкіру і займається дистрибуцією різноманітної сільськогосподарської сировини третім сторонам та своїм підрозділам.

Власник мажоритарного пакету акцій агрохолдингу Авангард (яйця та яєчні продукти).
Станом на 30 червня 2011 року, Ukrlandfarming мав один з найбільших земельних банків в Україні на 480 тис. га орних земель. За даними Державного комітету статистики України, в 2010 році на частку Групи припадало близько 3% від загального українського виробництва зернових культур, близько 8,6% від загального українського виробництва цукру, приблизно 14% від загального українського виробництва яловичини і близько 12,9% від загального українського виробництва шкіри.

Ukrlandfarming також володіє і управляє чотирма елеваторами і 110 горизонтальними зерносховищами загальною потужністю близько 1,1 млн тонн. Власник – Олег Бахматюк.