Прикарпатський «Правий сектор» оприлюднив список правоохоронців УМВС, які вчинили замах на вбивство «майданівців»


Прес-служба «Правого сектора» в Івано-Франківській області оприлюднила інформацію про переслідування та замах на вбивство під час Майдану, яка стосується активістів області, а також оприлюднила прізвища правоохоронців, які нібито причетні до згаданих злочинів.

Прізвища “Правий сектор” Прикарпаття оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, за оприлюдненою інформацією, був зроблений замах на вбивство Василя Абраміва (лідера обласного «Правого сектору», зятя Дмитра Яроша. — Ред.), який повертався пізно ввечері з Івано-Франківська до дому на своєму білому пікапі та потрапив у ДТП на трасі Івано-Франківськ — Галич.

Також вони, за повідомленням прес-служби, відстежували Андрія Подільського і хотіли підкинути зброю, «щоб закрити під час революції в тюрму».

Як повідомляє «Правий сектор», була вказівка затримати громадську активістку Наталію Сербін, підкинувши їй наркотики. Зазначені правоохоронці також були задіяні «до роботи, коли вчинили замах на вбивство Максима Кицюка».

Також працівників УМВС звинувачують у нападі 12.11.2013 року на автобус у районі вул. Івасюка в Івано-Франківську. Тоді автобус, у якому прикарпатці їхали на Майдан, закидали камінням, після чого «засвітилися їхні машини — ВАЗ-2107 червоного кольору номерні знаки АТ5584ВВ, Део-Ланос сірого кольору АТ1832ВЕ, як вони сідали в них».

«Правий сектор» області звернувся до журналістів оприлюднити інформацію, а до керівництва УМВС — звільнили зазначених правоохоронців з органів внутрішніх справ за зраду державі.

— Пропонуємо керівництву Управління МВС в Івано-Франківській області перевірити вказану інформацію та сприяти відновленню справедливості шляхом покарання винних! — ідеться у повідомленні прес-служби «Правого сектору», пишуть Вікна.