Прикарпатський журналіст Людмила Пастушок поновилася на роботі після рішення суду


Журналіста Людмилу Пастушок, яка вчора виграла судовий позов проти в. о. головного редактора комунальної газети «Дзвони Підгір’я», нині поновили на робочому місці.

Як повідомила «Вікнам» Людмила Пастушок, її поновили на посаді відповідального секретаря газети, яку вона займала до звільнення. Після цього Людмила Пастушок написала заяву на звільнення за згодою сторін.

— У редакції був присутній і помічник народного депутата Ігор Очкур. Редактор газети «Дзвони Підгір’я» на час моєї присутності закликав чи не увесь колектив газети, мотивувавши тим, що на той час мали відбуватися збори трудового колективу. Тож, заяву на звільнення я писала у присутності всіх працівників редакції, — зазначила Людмила Пастушок.

Як повідомляли «Вікна», вчора Калуський міськрайоннний суд постановив поновити журналістку на роботі. При цьому, суд скасував наказ в. о. головного редактора про звільнення та — догани, винесені керівником, і зобов’язав виплатити Людмилі Пастушок заробітну плату за час вимушеного прогулу та — повернути заборговану заробітну плату.