Прийняті зміни до держбюджету передбачають значні кошти на дороги Івано-Франківщини


Вчора, 2 березня 2015 року Верховна Рада України прийняла Закон про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік", відповідно до якого з Фонду капітальних видатків виділено значні кошти на дороги Івано-Франківщини.

Завдяки тривалій спільній роботі народних депутатів України від Івано-Франківської області з Кабінетом Міністрів України вдалося напрацювати важливий пункт у Державному бюджеті. А саме виділення 700 мільйонів гривень на програму “Розвиток дорожнього господарства областей української частини Карпатського єврорегіону (зокрема доріг Мукачеве — Львів, Татарів — Кам'янець-Подільський, Стрий  — Мамалига)”.

Для цього, зокрема, велика робота була пророблена нашим земляками депутатами у Комітеті з питань бюджету ВРУ.

"700 мільйонів заклали на дороги української частини Карпатського єврорегіону з Фонду капітальних видатків. Тепер задача органів державної влади на місцях ефективно використати даний ресурс і звітувати перед громадою про освоєння даних коштів. Депутатський корпус же зробив все максимально можливе для того, щоб Івано-Франківська область була з дорогами, а це означає інвестиційно приваблива", — наголосив Володимир Шкварилюк.